Mange av oss bruker mye tid av livet vårt sittende i en bil. Det kan være som en følge av at det er en lang kjørevei til jobben, eller at vi bare liker å kjøre. Når så mye av tiden vår befinner seg i en bil, er det derfor viktig å gjøre kjøreturen så trivelig så mulig. Noen bruker podcast, andre lydbøker—men her bruker vi musikk!

Lag flere spillelister

Musikk kommer i mange forskjellige sjangere. Rock, R&B, pop, og listen går videre. Hver person har sin egen musikksmak, og foretrekker noen artister fremfor andre. Kjører du mye burde du lage noen spillelister for når du skal kjøre. Dette kan være en liste med alle dine favorittsanger, sanger med mye nostalgia, eller en fra vennen din. Hvis du blir raskt lei av å høre på de samme sangene, kan du alltid prøve å gå utenfor komfortsonen din. Prøv ut nye sjangre, benytt deg av gamle DVDer, eller lytt til en tilfeldig radiostasjon.

Ta med venner på bilturen

Liker du å kjøre og reise mye er det alltid koselig å ha selskap. Ta med dine beste kamerater på tur, og ha musikken på høy volum. Dette kan raskt bli en biltur du aldri kommer til å glemme. Kjører du en elbil, som har blitt mer populær i Norge over de siste årene, er det kanskje lurt å ha en Easee ladeboks hjemme. Den kan blant annet koble til internett gjennom både WiFi og 4G, og vil spare deg 20% på strømprisen.

Lytt til album

Hvis du er en musikkelsker pleier du sikkert å høre gjennom et helt album ganske ofte. Album fra artister kan fortelle en historie, om det så er ved lyrikken, melodien eller produksjonen av sangene. Når du sitter og kjører i en bil er det ikke alltid du vil høre på dine egne spillelister, og da burde prøve ut noe nytt.