Hva er musikk for deg? Noe som får tiden til å gå når du kjeder deg? Noe som gjør deg glad? Noe som spiller på følelsene dine? Musikk har en utrolig evne til å røre noe i oss, enten det er rockefoten eller kreativiteten. Musikk er nok nært knyttet til ting som gjør at vi takler mange ting, som utfordringer og store oppgaver.

Når man skal innrede, så kan man bruke denne inspirasjonen. For det er mange tapeter som kan få deg til å tenke på musikk, enten du skal trene eller lage din egen musikk. Vi skal se på vegg tapet i forskjellige farger, ulike mønster og stil.

Fargerike tapeter

Musikk er farger for sansene våre. Bare ta sambaen i Rio. Den raske rytmen vekker dansegleden i oss. Det er kanskje ikke så rart danserne har på seg fargerike drakter heller. Fargerike tapeter passer på rom som kjøkkenet, barnerommene og selvfølgelig musikkrommet.

Mønstrete tapeter

Mønstrede tapeter går kanskje mer på det som i musikken kalles symfonier og melodier. Det kan være et bølgete mønster eller en tapet med prikker. Musikk er lydbølger, og kan sammenlignes bølgene på havet. Hva foretrekker du? Praktfulle symfonier eller monotone partier som er suggererende?

Stil tapeter

Hos Familietapeter har de alle disse tapetene og mye mer. Stil er en avdeling med tapeter i ulike stiler som moderne, gammeldags, futuristisk, retro, landlig også videre. Kan noen av disse inspirere til din musikk? Husk at det er så mye som skjer mellom de fire veggene, så fyll dem med musikalske farger.

Vi blir inspirert hver dag

Tapetene vil kle rommene du er i. Kanskje mer enn før, og da er det viktig å ha noe du trives med. Musikk, mat, mennesker, opplevelser, reiser. Farg dem på veggene dine som musikk for dine ører. Det er også fint å improvisere med tapeter, sjekk utvalget før du bestemmer deg.