Vi vet at kultur og musikk henger tett sammen. Når de kreative ferdighetene får løpe fritt så kan fantastiske ting skje. Men det er mange metoder å gjøre toner til talent og videre til fantastisk nyskapende musikk. Generelt handler det om å lytte til personen, ofte et barn eller en elev, og ikke minst respektere dette individet på lik linje med andre.

Likevel er det mange ting som kan gjøre veien til musikklivet kortere og enklere. Kanskje ikke en enkel barndom skaper den beste musikken, men det kommer jo an på hem som lytter. Ofte handler musikk om klær også; og spesielt tilbehøret – bling og accessoires.

Lev litt, skap mye

Med skikkelige kvalitetsklær fra https://kidsbrandstore.no/ så gjør man hvert fall ikke noe galt. BTS synger om Converse og Lill Tecca om Prada. Disse klærne finner man også hos Kids Brand Store. Det er ingen tvil om at mote er viktig for ungdom, men skal de få alt de sikler på? Eller må det ha en pris? Vi kan vel alle være enig om at prisen for å få alt man vil ha er et kjedelig liv.

Mote er viktig for ungdom

Vi vet at mote er viktig for ungdom, men det er ikke disse som skaper musikk med stor M. Men det gir dem trygghet. Det beste er vel å finne en god blanding mellom plikter og ønsker. Barn som har kvalitetsklær kan uansett føle seg mer tilfreds og øke selvtilliten. Dette kan ha mye å si for barn og ungdom i ulik alder.

Legg vekt på kvalitet

Ofte kan mye kombineres om man har skikkelig kvalitet. Da vil man sjelden kvitte seg med plagget, som tåler vær og vind år etter år. Så hva er det viktigste, å føle seg som en av gjengen eller skape utrolig musikk. Vi tror ikke det er en motsetning. Men gode kvalitetsklær gir alle et bedre selvbilde.