Har du lyst til å bli artist i musikkbransjen, men tør ikke helt ta det store steget? Føler du at karrieren som artist har involvert en rekke store, vanligvis litt for spennende sprang?

Først var det å slutte i bi-jobben for å få en spillejobb for å hjelpe meg med overgangen til å bli artist på heltid. Så var å slutte helt med det andre arbeidet som du hadde som lærer på en skole. Nå står du helt på bar bakke, men hvordan kan du gjøre det som trengs for å ta steget ut i musikkens verden?

Her er 4 tips.

1.Bli den beste versjonen av deg selv

Trening vil gjøre noe med deg. Du vil hige etter å nå ett mål du setter deg, men du realiserer at det ikke fins noen enkle veier dit. En perfekt kropp vil gi deg den ekstra oppmerksomheten du fortjener. Men du må være hard med deg selv og finne ut hva du vil.

Du må trene hardt og spise sunt. men alt kan ikke fikses med salatblader. Besøk heller i motiva norge for å fikse brystene med dine. Motiva Norge har lang erfaring med naturlige implantater og designede operasjoner.

2.Knytt deg til andre musikere

Nettverk handler også om å hjelpe andre, slik at du kan få et konkurransefortrinn for å nå toppen. Å koble til og hjelpe andre – i gode og dårlige tider – kan hjelpe deg med å finne de riktige aktørene som tar deg med over, knytte verdifulle forbindelser innenfor musikk og holde deg motivert og fokusert hele tiden.

3.Vær unik og deg selv

Verden vi lever i er full av lyse hoder og innovative ideer, og noen ganger kan det være overveldende når du prøver å produsere kreativt og engasjerende innhold til din musikk.

I en bransje med en så mange talenter, så er det lett at selvtilliten blir rystet på grunn av den enorme konkurransen. Selv om du kanskje ikke blir valgt til et stykke arbeid, er det viktig å ha en positiv tankegang. Husk å vær litt sprø og gal også, det vekker alltid oppmerksomhet.

4.Bli inspirert av andre

Når du blir inspirert, sier ordboken at mentalt blir du stimulert til å gjøre eller føle noe. Fremfor alt føler en inspirert person seg ofte tvunget til å være annerledes og gjøre det bedre enn de er nå.

Hvem inspirerer deg? Er det noen kjente artister eller et familiemedlem, en kollega eller venn? Hva er det med den personen du beundrer? Selv om du ikke kan kopiere musikken deres (uten å betale en andel for det), så kan du finne inspirasjon i måten de bruker stemmen og instrumentet på.