Ønsker du å utforske verden med ditt instrument i hånden? Begi deg inn i sang og musikk med folk fra hele verden! Det har du muligheten til. Kilroy hj

Ønsker du å utforske verden med ditt instrument i hånden? Begi deg inn i sang og musikk med folk fra hele verden! Det har du muligheten til. Kilroy hjelper deg med alt du trenger for å komme i gang med din musikkutdannelse i det store utland. De har kontakter med: University of New South Whales, Thomson Rivers University, Griffith University, Carleton University, University of Auckland, University of Sydney og mange flere. Om du vil ta din bachelor i Kina, Australia, USA, England, Hawai, Japan eller New Zealand, står dørene på vidt gap.

Musikk er noe sosialt og magisk for de som komponerer, utøver og for de som lytter. Og det å ha muligheten til å jobbe sammen med studenter fra alle verdenshjørner, la seg inspirere av musikk fra hele verden og utallige forskjellige genre er helt fantastisk for oss som elsker musikk.

Se for deg kvelder der du kan fordype deg i musikk og instrumenter du aldri har hørt før, dele liv, latter og lidenskap med mennesker fra en myriade av bakgrunner og utvikle ditt talent og verktøy til det optimale. Når slike mennesker møtes er det nødt til å oppstå noe stort og vakker, noe man kan dele med resten av verden.

Jeg har selv bodd mange år i Asia og vært turnerende musiker, bodd i et musikalsk bofellesskap og lært andre musikkformer fra andre kulturformer å kjenne. Dette vedvarer som min dyreste indre skatt i et skattekammer jeg daglig kan plukke små diamanter fra, og fortsette å dele med alle jeg møter. Har du kompetanse og mulighet, så grip sjansen! Du har ingenting å tape, men en hel stor verden å vinne.